Om os

Vores mission er at skabe kontakt mellem det sundhedsfaglige personale og kursusudbydere. Vores platform er udviklet med det formål hurtigt og nemt at kunne skabe overblik og gennemsigtighed i forhold til udbuddet af relevant efteruddannelse og derved medvirke til at sikre et højt fagligt niveau for det sundhedsfaglige personale.

Vi er ikke en kursusudbyder. Vi er en teknologivirksomhed, der samler, kategoriserer og matcher uddannelse for læger. Medvea er 100% uafhængigt af medico- og lægemiddelindustrien.

Medvea er et IVS, stiftet i 2016 af:

  • Casper Bindzus Foldager, læge, ph.d. og grundlægger
  • Andreas Haubjerg Qvist, speciallæge og grundlægger
  • Søren Qvist Christensen, datalog og grundlægger

Idéen til Medvea opstod på et lægekontor i efteråret 2014 i frustration blandt Casper og Andreas over manglende overblik og gennemsigtighed i den lægefaglige videreuddannelse. Visionen var fra begyndelsen at skabe lige adgang til efteruddannelsestilbud for alle. De to yngre læger fandt snart ud af, at en portal der samlede videreuddannelsestilbud ét sted måtte være rygraden i løsningen.

Andreas’ bror Søren kom hurtigt med om bord for at hjælpe de to læger med programmering og datadesign. Første store udfordring for trioen blev at sikre, at lægerne ikke blev spammet med en masse ligegyldige mails, om ting de overhovedet ikke havde interesse i. Løsningen blev at lade den enkelte læge selv give information om, hvad han/hun fandt interessant gennem nogle enkelte klik og så kategorisere kurserne tilsvarende. På den måde kunne man matche kurserne til den enkelte læge.